Prodajni program

Elektroenergetika


Elektroinstalacije


aling conel
Srbijanska kompanija koja sa 30 godina iskustva i predstavlja je regionalni lider u inovativnim i sigurnim elektroinstalcionim rješenjima
hager
Njemačka kompanija koja postoji već 60 godina, sa proizvodnjom u 23 zemlje i prodajom u 96 zemalja širom svijeta.
metalka majur
Srbijansko preduzeće iz Jagodine sa više od 200 zaposlenih koje proizvodi elektroinstalacioni materijal i proizvode plasira u zemljama regiona kao i više evropskih zemalja.
HAUPA
Njemački proizvođač ručnog alata za električare i elektroničare, kao i potrošnog materijala. Ova kompanija nudi alate namenjene električarima za obradu i spajanje kablova, kao i program alata za rad pod naponom.
schneider
Njemački proizvođač električne opreme sa dokazanim kvalitetetom i neograničenom namjenskim potencijalima u industriji i domaćinstvu.

Električna rasvjeta


hyundai kvadratna slika

Ekskluzivni smo zastupnici HYUNDAI rasvjetnih tijela za geolokaciju Bosne i Hercegovine.

philips
"PHILIPS" renomirana holandska firma koja iz široke palete proizvoda ima u ponudi široki spektar rasvjetne tehnike i tehničkih rješenja.
osram
"OSRAM" je njemačka firma koja postoji preko 100 godina, jedan od dva vodeća proizvođača rasvjete u svijetu. Proizvodna paleta obuhvata čitav niz proizvoda, komponenti – uključujući žarulje, elektroničke predspojne naprave i opto poluvodiće poput svjetlećih dioda (LED) – kao i svjetiljke, sisteme upravljanja i rasvjetna rješenja.