Prodajni program

Elektroenergetika


Holding Kablovi a.d. Jagodina
Najveći srpski proizvođač kablova, kablovskog pribora, konektora, kablovskih setova i priključaka, postoji već 65 godina.
TF-Kable
osnovana 1974 god., od 2008 u vlasništvu Tele-Fonika Kable iz Poljske
prozdenkakabli.mk
Republika Makedonija, osnovana 1990 godine i bavi se konstrusanjem, proizvodnjom, ispitivanjem, razvojom i prodajom kablova.
novkabel 1
osnovana daleke 1921 godine, a od 2009 god. "NOVKABEL" AD se nalazi u sastavu kiparske kompanije East Point Holding Ltd.
miviko
proizvođača električnih vodova i kablova u naponskom opsegu do 1 kV, osnovanog 2008. godine u Posušju, Bosna i Hercegovina. U aprilu 2011. godine, ova firma je otvorila savremenu, tehnološki najmoderniju fabriku za proizvodnju električnih vodova i kablova.

Elektroinstalacije


aling conel
Srbijanska kompanija koja sa 30 godina iskustva i predstavlja je regionalni lider u inovativnim i sigurnim elektroinstalcionim rješenjima
hager
Njemačka kompanija koja postoji već 60 godina, sa proizvodnjom u 23 zemlje i prodajom u 96 zemalja širom svijeta.
metalka majur
Srbijansko preduzeće iz Jagodine sa više od 200 zaposlenih koje proizvodi elektroinstalacioni materijal i proizvode plasira u zemljama regiona kao i više evropskih zemalja.
HAUPA
Nemački proizvođač ručnog alata za električare i elektroničare, kao i potrošnog materijala. Ova kompanija nudi alate namenjene električarima za obradu i spajanje kablova, kao i program alata za rad pod naponom.

Električna rasvjeta


osram
"OSRAM" je Njemačka firma koja postoji preko 100 godina, jedan od dva vodeća proizvođača rasvjete u svijetu. Proizvodna paleta obuhvata čitav niz proizvoda, komponenti – uključujući žarulje, elektroničke predspojne naprave i opto poluvodiće poput svjetlećih dioda (LED) – kao i svjetiljke, sisteme upravljanja i rasvjetna rješenja.
 
philips
"PHILIPS" renomirana Holandska firma koja iz široke palete proizvoda ima u ponudi široki spektar rasvjetne tehnike i tehničkih rješenja.
 
globo
"GLOBO Handels GmbH" je osnovan 1998 sa sjedištem u Austriji. Osnovna dijelatnost je distribucija i razvoj dekorativne rasvete za opremanje kuća širom svijeta. Proizvodi se trenutno isporučuju u više od 40 zemalja. rasvjetne tehn